Starten met Qups

Gefeliciteerd met jouw Qup! Hier vind je meer informatie om je op weg te helpen met het gebruiken van de Qup. Zodat je weet wat je kunt verwachten en hoe je zo zorgeloos mogelijk kunt genieten.

Persoonlijke boodschap van Suzanne

Suzanne draagt de Qups al een tijdje en deelt hierover graag met jullie nu je ook die stap gaat zetten.

In 3 stappen leef je zorgeloos met jouw qups

Stap 1

Kijk hier voor een leuke bh om de Qup in te dragen

Stap 2

Naai jouw Qup vast
zoals in de instructie video

Stap 3

Stop de Qup en bh in het waszakje, en wassen maar

Evaluatie = €5 terug

We zijn heel benieuwd hoe jullie de Qup ervaren. Daarom maak je ons zó blij met het invullen van ons evaluatieformulier dat je er geld voor terug krijgt. Iedereen die het formulier vóór 10 april invult krijgt gelijk een lagere factuur in de mail. Ben je later dan krijg je het geld terug gestort na je betaling. 

FAQ gebruik

Een lichtgewicht Qup zal altijd iets scheeftrekken. Uit onze testen blijkt dat dit maximaal 1,5 cm hoeft te zijn. Verschuift jou Qup verder? Probeer dan het volgende:
– Probeer de BH eens iets losser of juist vaster af te stellen.
– Probeer ook eens een kleinere Qup of een BH met een iets grotere cupmaat. Hierdoor heeft de Qup iets meer ruimte en zal die minder makkelijk verschuiven.

De Qups zijn zeer flexibel van vorm en vormen zich naar de vorm van de BH. In de meeste gevallen leidt dit tot een mooi symmetrisch resultaat. Niet voorgevormde BH;s zoals een sport-topje, kan de vorm nadelig beïnvloeden. Het beste resultaat verkrijg je door de Qup te dragen in een voorgevormde cup.

De Qups zijn ontworpen om draagcomfort en een zorgeloos leven. Silicone protheses wiebelen mee met de natuurlijke borst, maar hebben als groot nadeel dat ze zweterig kunnen aanvoelen en wat zwaarder zijn. Bovendien geeft het gewicht van een silicone prothese verhoogde kans op rug- en nekklachten. Qups zijn ontwikkeld als een comfortabele prothese die de BH netjes opvult.

Uit onderzoek blijkt dat juist zwaardere protheses leiden tot een verhoogt risico op scheef lopen. Wil je hier meer over lezen, kijk hier.

Sommige kleding accentueert asymmetrie, terwijl geen enkele vrouw volledig symmetrisch is. Vind je dit onprettig, vermijdt dan kleding die extra glad en strak is (zoals lycra). Let op met kleding met lijntjes, dit accentueert de vorm van de borsten en voor vrouwen die een vulling dragen kan dit een ongemakkelijk gevoel geven.

FAQ bestelling

Je ontvangt via de mail een factuur voor jouw Qup. Deze is €39 ex verzendkosten. 

Jullie kunnen korting krijgen door jouw ervaring met ons te delen! Dat doe je door het evaluatieformulier in te vullen, dat vind je hier.

Heb je toch het idee dat deze Qups te klein of te groot zijn? Geen probleem! Stuur de Qup dan terug (op eigen kosten) met een klein berichtje erbij. De andere maten verwachten we in de maand mei. Dan ontvang je tegen die tijd de kleinere of grotere maat.

Is de maat goed? Laat het ons even weten als je dan nu al meer wilt bestellen. We hebben er nog een paar op voorraad. 

Ja we houden vanaf nu telefonische spreekuren op

  • maandagavond van 19 – 21u 
  • woensdagmiddag van 13 – 17u

Je mag de Qups vastzetten in je BH en dragen. Als de Qup niet bevalt dan mag je deze binnen 30 dagen retour sturen. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Retour adres is: Nieuwe Markt 23, 7411 PB Deventer

Langskomen of Bellen?

Wil jij graag meer hulp bij het gebruik van jouw Qup, of gewoon even Suzanne en Clary spreken over jouw Qup? 
Dan zijn er sinds kort twee opties: langskomen of bellen.

Inloop momenten
— Nieuwe Markt 23 in Deventer–

  • vrijdagmiddag 12-15u
  • LET OP!! 26 april en 3 mei hebben we vakantie

Bel momenten
— 06 17033887–

  • maandagavond 19-21u
  • woensdagmiddag 13-17u