Hier vind je antwoorden

FAQ. VEEL GESTELDE VRAGEN.

Slider

Stel je vraag

De komende tijd gaat Clary  vragen beantwoorden in een serie filmpjes. Wil jij ook een vraag stellen? Dat kan!

Qups, waar en wanneer te koop?

Qups en schouderklachten?

Qups, materiaal en kenmerken

Qups, verschuift'ie in de lingerie?

Qups, als je twee borsten mist

Qups, bekijk hem!

Qups in normale lingerie

Qups vastnaaien

Qups en onderzoek naar gewicht

Verkrijgbaarheid

Eind mei komen de qups beschikbaar op deze site! Wil je zeker zijn van een Qup? Doe dan mee aan de voorinschrijving, ga naar dit formulier.

Op deze site! Dus je zit al helemaal goed. Daarnaast zijn we hard aan het netwerken om te zorgen dat ze ook in lingeriewinkels te koop zijn. Heb jij een lingeriewinkel en wil je de Qup graag verkopen? Of ken je mensen in de lingeriewereld? Laat het ons weten via info@proudbreast.nl

Natuurlijk wil je ook graag vantevoren kunnen passen zodat je weet welke maat bij jou past. Daarom zijn we hard aan het werk om op diverse locaties in Nederland paspunten in te richten. Via onze nieuwsbrief houden we iedereen hiervan op de hoogte. Inschrijven kan via dit formulier

We zij benieuwt waar jullie het liefst de Qup zouden willen kopen, laat het ons weten via info@proudbreast.nl

Ja dat kan! Zodra de Qups beschikbaar zijn kan je ze online bestellen via deze site. Ze worden vervolgens geleverd waar jij wilt. Wil je liever eerst ergens passen en uitproberen? Dat kan voorlopig alleen nog in Nederland. Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de paspunten. Inschrijven kan via dit formulier

Heb jij tips voor verkooppunten in België? Laat het ons weten via info@proudbreast.nl

Voor maar € 39,- heb je al een Qup, exclusief de verzendkosten.

Kenmerken

De Qups bestaat uit twee delen; een kern die gemaakt is van zeer zacht schuim en een omkleding van tricot in allerlei kleuren en patronen. De Qups zijn ademend en ventileren warmte. Wat je op je huid voelt tijdens het dragen is de zachte tricot. Dit voelt erg comfortabel.

De Qup blijft het beste zitten als je hem vastzet in je bh. Hiervoor bieden we twee opties: Vastzetten met magneetjes of vastnaaien met een meegeleverd naaisetje. Toch horen we ook veel reacties van vrouwen die het niet nodig vinden om hem vast te zetten, het is handig dit voor jezelf eerst even uit te proberen.

Eind mei komen de prothesematen 4/5, 6/7 en 8/9 op de markt.

Je kunt kiezen tussen magneetjes of vastnaaien. Het voordeel van magneetjes is dat je de Qup weer los kunt maken en in meerdere bh’s kunt dragen. Het voordeel van het vastnaaien is dat je hem nooit meer los hoeft te maken, mee kunt wassen en er geen omkijken meer naar hebt. Zowel voor de magneetjes als het vastnaaien komen er instructie video’s in de webshop.

Qups zijn speciaal ontwikkeld om niet te zweten, daarom zijn we op zoek gegaan naar een materiaal dat een open structuur heeft. Die hebben we gevonden! Qups zijn gemaakt van een zacht schuim met een heel open celstructuur. Dit zorgt voor optimale ventilatie en snelle verdamping. Natuurlijk is het wel goed om de Qup regelmatig te wassen.

Okay, dit moeten we natuurlijk nog ontdekken. Maar volgens lingerie kenners gaat een bh gemiddeld 8 maanden mee als je hem netjes verzorgt. Zoiets verwachten we ook voor de Qup.

Praktisch gebruik

Ja! En dat geeft jou alle vrijheid. Nooit meer nadenken over je prothese, maar ’s ochtends gewoon de bh pakken die je wilt en ’s avonds in de was doen. Lekker zorgeloos. We leveren allerlei kleuren dus je kunt mooi combineren met je lingerie.

Qups zijn inderdaad lichter van gewicht en dat is een bewuste keuze. Er is ons jaren verteld dat gewicht nodig zou zijn voor onze balans, maar uit gebruikersonderzoek blijkt dat veel vrouwen hinder ondervinden van het gewicht van de huidige protheses. Hij hangt zwaar aan de schouder. We hebben ons onderzoek voor je samengevat in dit artikel

Ja! Dat is een van de grote kwaliteiten van de Qup. Het bijzondere is dat hij na een wasbeurt  nog steeds dezelfde vorm heeft. Daarin verschilt hij sterk van bijvoorbeeld de brei-boezem. Hij kan net zo vaak gewassen worden als normale lingerie.

Ja! Juist vrouwen met een grotere cup-maat ervaren vaak ongemaakt door het grote volume van de huidige prothese. De Qup zal in eerste instantie in grote maten beschikbaar zijn en pas later in kleinere maten.

Ja! Zonder borst ben je vrij je eigen Qupmaat te kiezen. Vervolgens adviseren we je een body te dragen. Deze body gebruikt vervolgens je hele lichaam om de qups te verankeren. Dit is bijvoorbeeld een mooie body van missmary.

Ja! Ook in geval van kleinere maten is de Qup een comfortabel alternatief.

Als dit echt een probleem is, kan je de Qups het beste vastnaaien aan je lingerie. Daarvoor leveren we een naaisetje mee. Hierdoor kan de Qup niet meer verschuiven waardoor openvallen minder makkelijk voorkomt. Hoe lichter de Qups, hoe minder ver de bh wordt opengetrokken bij vooroverbuiging.  

Ja, je kunt de Qups ook dragen in standaard prothese lingerie. Dus je hoeft niet gelijk andere bh’s te gaan kopen. Maar dat is wel mogelijk.

Wij raden aan minimizers te kiezen, dit zijn bh’s die ontwikkeld zijn om grotere maten goed te bedekken. Daardoor sluiten ze aan de bovenkant goed af, iets wat perfect is voor de Qup. In lingerie die meer open is van boven en bijvoorbeeld laag uitgesneden is past de Qup niet goed. Daar hebben we bewust voor gekozen, omdat uit gebruikersonderzoek blijkt dat vrouwen die een borst missen de voorkeur geven aan bedekte lingerie.

Ja! Doordat de Qup past in bestaande lingerie, past hij ook goed in sport-bh’s. Hij is juist comfortabel en neemt eventueel zweet op in plaats van dat er plasjes in je bh gaan staan. We gaan ook nog echte sport-Qups ontwikkelen met nog betere absorptie, maar dat is toekomstmuziek.

Nu nog niet, maar zodra we de gewone basis Qups klaar hebben willen we graag Qups ontwikkelen die specifiek voor tijdens het sporten zijn. Ook zwem-Qups horen tot onze plannen. We horen het graag als je hierin geïnteresseerd bent, dan weten we of we voorkeur moeten geven aan deze plannen. Laat het weten via info@proudbreast.nl

Bestelling

Ja dat is natuurlijk wel de bedoeling, maar op dit moment kunnen we nog niet vastleggen voor hoe lang. Dat wordt duidelijk zodra ze te koop zijn.

Mocht er een reden zijn waarom je de Qup wilt retourneren dan kan dat uiteraard. Het liefst horen we dan even van je wat je twijfels en wensen zijn. Want wij zijn er voor jou, en bieden je graag wat je zoekt.

 

Ja. Mis je bijvoorbeeld maar een deel van je borst, of heb je nog een bobbel op je lijf? Neem dan even contact met ons op via info@proudbreast.nl zodra de webshop geopend is. Dan maken we een afspraak om samen te komen tot een comfortabele maatwerk oplossing voor jouw lijf.

Nee, je moet hem zelf betalen. Dat is een bewuste keuze, want daardoor ben je vrij om het heft in eigen handen te nemen en niet meer af te wachten wat een verzekering zegt of doet. Koop gewoon een Qup wanneer jou het uitkomt.

De Qup kan je online bestellen in de webshop die op deze site live komt vanaf begin 2019. Je kiest de kleur en maat van jouw keuze en bestelt hem online. Vervolgens ligt hij binnen een week bij je op de deurmat.

Onder ‘Verkrijgbaarheid’ hierboven lees je meer over uitproberen en paspunten in het land.

Organisatie

Jazeker. We zoeken nog vrouwen die hun lichaamsmaten met ons willen delen zodat we de juiste Qups kunnen bestellen. Wil je meedoen? Meld je dan aan via info@proudbreast.nl

Dat zou geweldig zijn! We zijn altijd op zoek naar mensen die een pas-avond willen organiseren, die willen ondersteunen met de marketing, artikelen willen schrijven of gewoon willen helpen met inpakken zodra de verkoop opent. Stuur ons even een mailtje als het je wat lijkt: info@proudbreast.nl

 

Dat is wel echt heel lief! Op dit moment helpt alle financiële hulp om de lancering van de verkoop te versnellen. Je kunt je giften overmaken naar: NL35KNAB0717758826 tnv Frismakers te Deventer

Ja dat willen we zeker, maar we focussen ons nu eerst op de Qup. Daarvan willen we in de toekomst meer varianten ontwikkelen zoals om te sporten en te zwemmen. Heb je ideeën voor andere producten, laat het ons dan weten via info@proudbreast.nl