Assortiment

De eerste types die verkrijgbaar zijn, allemaal voor €39 per stuk.
Deze Qups worden in de laatste week van maart geleverd aan de eerste 50 inschrijvers van de voorinschrijving. 
Ze zijn beschikbaar in de maten prothese maten 6/7.

basic wit

Een qup die aan beide zijden wit is, kan goed gedragen worden in witte lingerie zonder doorzichtige kanten delen.

basic creme

Een qup die aan beide zijden creme is, kan goed gedragen worden in creme kleurige lingerie zonder doorzichtige kanten delen.

basic huid

Een qup die aan beide zijden huidkleurig is, kan goed gedragen worden in alle soorten lingerie, ook met doorzichtige kanten delen.

basic zwart

Een qup die aan beide zijden zwart is, kan goed gedragen worden in zwarte lingerie zonder doorzichtige kanten delen.

femme wit

Een qup die aan de bolle zijde huidkleurig is en aan de holle zijde wit. Kan goed gedragen worden in alle soorten lingerie, ook met doorzichtige kanten delen.

femme zwart

Een qup die aan de bolle zijde huidkleurig is en aan de holle zijde een zwart patroon heeft. Kan goed gedragen worden in alle soorten lingerie, ook met doorzichtige kanten delen.

femme blok

Een qup die aan de bolle zijde huidkleurig is en aan de holle zijde met een blokken patroon. Kan goed gedragen worden in alle soorten lingerie, ook met doorzichtige kanten delen.

dessin zwart

Een qup die aan beide zijden een zwart patroon heeft. Maakt vooral zwarte lingerie tot een feestje om te dragen, maar wel zonder doorzichtige kanten delen.

dessin roos

Een qup die aan beide zijden een roosjes patroon heeft. Maakt vooral rode lingerie tot een feestje om te dragen, maar wel zonder doorzichtige kanten delen.

dessin wit

Een qup die aan beide zijden een wit patroon heeft. Maakt vooral witte lingerie tot een feestje om te dragen, maar wel zonder doorzichtige kanten delen.

dessin stip

Een qup die aan beide zijden een stippen patroon heeft. Maakt vooral zwarte lingerie tot een feestje om te dragen, maar wel zonder doorzichtige kanten delen.

dessin veer

Een qup die aan beide zijden een grijs veren patroon heeft. Maakt vooral zwart/blauwe lingerie tot een feestje om te dragen, maar wel zonder doorzichtige kanten delen.